EPLAN Forum 2024

Connecting minds. Transforming engineering.

25 en 26 september zijn dé data om de steeds complexere onderwerpen rondom de machine- en installatiebouw te bespreken. In het Dorint hotel – Keulen (DE) en online zullen deze twee dagen gevuld worden met interessante onderwerpen en best-practices.

Ben jij erbij? Het voorheen Eplan Forum for Automated Engineering heeft in 2024 een diepere lading gekregen, waardoor het de nieuwe benaming: Eplan Forum 2024 krijgt. Waarom? Dat lees je verder in dit bericht.

De complexiteit neemt voortdurend toe, vooral in de machine- en installatiebouw. Er worden steeds meer uitdagingen toegevoegd aan de automatisering van engineering: efficiënte machinebekabeling of de diepgaande integratie van Eplan in ERP- en PDM-omgevingen.

Het Eplan Forum 2024 is de perfecte gelegenheid om deze onderwerpen te bespreken en geïnspireerd te raken door best-practice presentaties - live op locatie in Keulen of online vanaf jouw gewenste locatie.

Focus van het event

  • Professionele strategieën en oplossingen voor de automatisering van engineering
  • De optimalisatie van machinebekabeling door het kostenefficiënte gebruik van geprefabriceerde kabels
  • Software-ondersteuning voor het bepalen van exacte kabellengten als basis voor plug & play in machinebekabeling
  • De integratie van Eplan gegevens in jouw ERP- en PDM-systemen

Naast al deze interessante onderwerpen, staan uiteraard de praktische presentaties en netwerken op de eerste plaats!

Meet & Match: We brengen je samen met andere dialoogpartners op managementniveau op basis van jouw onderwerpen en vereisten. Zo kun je ervaringen uitwisselen met andere deelnemers en maximaal profiteren van jouw deelname.

Best practice: Klantpresentaties zijn en blijven het middelpunt van het Eplan Forum 2024, met sprekers van internationale bedrijven zoals Kaeser Kompressoren, Bender Solutions en Red Electrica.

Twee dagen van intensieve uitwisseling staan op de planning met één duidelijk doel: elke deelnemer zal nieuwe benaderingen en motivatie vinden voor de verdere optimalisatie van engineering en machinebekabeling.

Meer informatie over het programma, de tijden en het aanmelden kun je die via onderstaande button: