EPLAN L!VE: Bringing Production to Life

EPLAN L!VE 2024 – Bringing production to life

07 mei 2024, 14:30 tot 17:00 uur

Hoe gebruikt systeemintegrator Sejfo Eplan-oplossingen in de praktijk? Wat zijn de tips en tricks in de volgende versie van het Eplan Platform? Ontdek dit en meer tijdens EPLAN L!VE.

Op dinsdag 7 mei brengt Eplan de wereld van productie weer tot leven tijdens EPLAN L!VE 2024. Tijdens het online event komen de best practices (niet alleen) voor fabrieksoperators en systeemintegrators aanbod.

Na een succesvolle première vorig jaar gaat het online evenement zijn tweede ronde in. Deze keer doen de internationale Eplan sprekers rechtstreeks verslag vanaf de fabrieksvloer van Sejfo. Deze Zweedse leverancier van automatiserings- en IT-oplossingen levert geïntegreerde systemen voor onder andere de automobielsector.

Het maakt niet uit in welke branche je thuis bent: EPLAN L!VE biedt exclusieve inzichten in de voordelen van onze software en diensten voor jouw bedrijf.

EPLAN L!VE kun je volgen van 14:30 tot 17:00 uur.

Het programma

  • 40 jaar Eplan: een terug- en vooruit blik
  • Toepassingsvoorbeeld van A tot Z – elektrotechniek bij Sejfo
  • Sneak preview: de highlights van Eplan Platform 2025

Het EPLAN L!VE event is online en Engels-talig. Zeker de moeite waard als je een kijkje achter de schermen wil bij een grote speler in de automotive sector.